Suomen Jättikasvisyhdistyksen vuoden 2022 jäsenmaksuja otamme vastaan tammikuun 2022 alusta alkaen.

Tammikuun  aikana jäsenmaksunsa maksaneet saavat siemenkirjeen, joka postitetaan heille helmikuun loppuun mennessä.

Jäseneksi voi liittyä myöhemminkin mutta siemenkirjettä ei lähetetä kuin tammikuussa jäsenmaksun maksaneille. Tarkista, että kirjaat oikeat tiedot viestikenttään.

Jäsenmaksu vuonna 2022 on 20 €.

Tilinumero on:  FI43 5750 0120 2637 52

Maksaessasi kirjoita viestikenttään: nimesi,  postiosoitteesi  ja sähköpostiosoitteesi.
Lisäksi maininta   "Jäsenmaksu 2022" (tai pelkkä "2022")   mikäli ko. tieto kenttään mahtuu yhteystietojen jälkeen.
Niin uusien jäsenien, kuin myös  jäsenmaksunsa uudistavien, täytyy kirjoittaa viestikentään kaikki vaadittavat tiedot. Jäsenrekisteri kootaan vuosittain näistä yhteystiedoista, joten niiden ilmoittaminen maksun yhteydessä on välttämätöntä.

Yhdistyksen jäsenten WhatsApp-ryhmään saa sähköpostilla liittymislinkin. Katso, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Henkilörekisteriseloste (GDPR) löytyy kohdasta yhdistys/henkilörekisteriseloste