Siemenkirje

Tammikuun aikana liittyneet saavat yhdistyksen siemenkirjeen. Kirjeessä on monipuolisesti erilaisia siemeniä yhdistyksen kilpailussa oleviin kasveihin.

Kotipuutarhalehti

Suomen jättikasvisyhdistyksen henkilöjäsenillä on mahdollista tilata Kotipuutarha -lehti kestotilauksena jäsenhintaan, alennus on jatkuva -15 € vuosialennus . Alennus lasketaan normaalihintaisesta kestotilauksesta. Vuonna 2021 jäsenhinta on 58 € / 10 nroa (norm. 73 €)

Jo olemassa olevan tilauksensa voi muuttaa jäsenhintaiseksi ilmoittamalla siitä tilaajapalveluun, muutos astuu voimaan seuraavasta laskutuskaudesta alkaen.

Ilmoita lehden toimitukseen jäsenyydestäsi, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai 03 4246 5324 niin alennus kirjataan tilaukseesi. Jäsenyys tarkistetaan Suomen jättikasvisyhdistyksen jäsenrekisteristä ilmoituksesi jälkeen.